NOUTĂȚI SLIDER

Expertware, furnizor paneuropean de servicii IT cu sediul la Suceava, dar și în Bruxelles

Primul câștigător în cadrul Apelului de Bune Practici din Nord-Est lansat în luna mai, este compania Expertware, pe care ne face o deosebită plăcere să v-o prezentăm, întrucât am descoperit în această organizație o echipă în adevăratul sens al cuvântului, care valorizează și prioritizează oamenii.

Să-i cunoaștem, așadar!
Sunt o echipă de ingineri creativi, dinamici și entuziaști, care au pus pe roate, încă din 2006, o companie de consultanță în IT, a cărei viziune este de a aduce valoare adăugată infrastructurii și soluțiilor IT ale clienților săi, într-un timp foarte scurt!

Cum fac asta?… prin:

  • Îmbunătățirea și optimizarea peisajului IT global: procese, aplicații și infrastructură
  • Furnizarea de roadmaps (foi de parcurs) strategice pentru aîmbrățișa și a dezvolta noi tehnologii, aliniind rapid infrastructura cu obiectivele de afaceri
  • Transformarea abordărilor IT tradiționale către noi modele: sisteme cloud hibride, SaaS (Software as a Service) interconectate, Business Inteligence și Data Analytics
  • Finalizarea eficientă a proiectelor complexe care acoperă diferite tehnologii la timp și la bugete competitive.

Din cele 2 birouri (Suceava și Bruxelles) își deservesc clienții din întreaga Europă: Spania, Germania, Ungaria, Franța, UK, Italia.

Expertware, după cum le place să afirme, construiește caractere, oameni, echipe, aplicații și soluții IT, ghidându-se după principiul care spune că: ‚Talentul este cel care câștigă meciul, însă echipa este cea care câștigă campionatul!’. Astfel s-au întâmplat lucrurile și pe parcursul celor 16 ani de activitate Expertware, în care au fost desemnați companie de consultanță în IT de top, în Regiunea Nord-Est, au crescut de 25 de ori, în termeni financiari și de echipă, au contribuit în proiecte de cercetare și parteneriate cu universități din regiunea noastră, sunt un membru activ al ecosistemului de startup din Nord-Estul României, acționând ca mentori și fonduri de capital de risc pentru startup-uri și, nu în ultimul rând, sunt certificați Microsoft Gold Partner.

Felicitări Expertware pentru întreaga activitate, pentru modelul de bună practică pe care îl reprezentați în Regiunea Nord-Est și pentru contribuția voastră activă la dezvoltarea regiunii noastre!

Puteți descoperi mai multe despre Expertware explorându-le website-ul și/sau vizualizând materialul video de prezentare:

(i) Apelul de Bune Practici din Regiunea Nord-Est este, în continuare, deschis! Ne propunem să descoperim și să promovăm modele de bună practică din Regiunea Nord-Est, idei inovative, oameni și organizații ce contribuie activ la dezvoltarea regională și să le mulțumim pentru contribuția adusă, prin MENTORAT, oferit de dl Director General Vasile Asandei și PROMOVARE, pe canalele ADR Nord-Est.
Dacă ești interesat și consideri că această inițiativă se potrivește organizației tale, află de aici cum se poate aplica și lasă-ne să-ti promovăm ideea / inițiativa / proiectul!