NOUTĂȚI SLIDER

Apel deschis: Bune practici din Regiunea Nord-Est

ADR Nord-Est lansează un apel de bune practici prin care ne dorim să promovăm contributorii la dezvoltarea regiunii noastre!

Pe scurt, DESPRE INIȚIATIVĂ:

Ne propunem să descoperim modele de bună practică din Regiunea Nord-Est, idei inovative, oameni și organizații ce contribuie activ la dezvoltarea regională și să le mulțumim pentru contribuția adusă, prin MENTORAT, oferit de dl Director General Vasile Asandei și PROMOVARE, pe canalele ADR Nord-Est.

CE CĂUTĂM? Inițiative, modele de bună practică, entuziaști ai ideilor inovative, din Regiunea Nord-Est, care contribuie, prin munca și ideile lor cu caracter inovativ, la dezvoltarea regiunii noastre.

CE OFERIM?

1/Mentorat: Sesiuni de mentorat (on-line sau off-line) pe tematici de leadership, management, cultură organizațională, strategie de business. Veți putea beneficia de expertiza și viziunea dlui Director Vasile Asandei asupra dezvoltării regionale, cu accent pe creșterea nivelului de ambiție de la nivel regional/național la nivel european/global.

2/Promovare:

Social Media: veți putea beneficia de expunere mare către un public avizat, pe canalele proprii ADR Nord-Est: Facebook, LinkedIn (8,500 urmăritori), Newsletter (2,150 abonați activi), Website (5.000 utilizatori unici / lună).

Evenimente de promovare (on-line / on-site) cu audiență targhetată specific pe segmente (public, privat, academic, etc.).

3/Networking: În rețele în care ADR Nord-Est este membru sau partener. Beneficiați de acces la rețele de oameni și organizații naționale și internaționale, care pot aduce plus valoare ideii /inițiativei / business-ului dvs. inovativ.

PERIOADA: Mai-Decembrie: 2022 (cu posibilitate de prelungire a perioadei). Frecvență: lunară.

CUM SE POATE APLICA? În documentul atașat găsiți mai multe detalii despre modalitatea de aplicare, inclusiv criterii de eligibilitate, criterii de selecție, trimiterea expresiilor de interes și timeline.

Așadar, îți mulțumim pentru entuziasmul și contribuția în dezvoltarea regiunii Nord-Est! Lasă-ne să-ti promovăm ideea / inițiativa / proiectul!

Ghid bune practici din regiunea Nord-Est