NOUTĂȚI

Eveniment nZEB Roadshow în Iași (29 iunie – 2 iulie 2022)

Caravana nZEB Roadshow ajunge în Iași între 29 iunie și 2 iulie 2022!

Evenimentul va reuni experți din domeniul construcțiilor și eficienței energetice, furnizori de soluții și tehnologii pentru realizarea clădirilor cu o performanță energetică ridicată, mediul academic, autorități publice locale, dezvoltatori imobiliari, studenți, tineri, copii și publicul general timp de patru zile, în Grădina Centrală Palas Mall din Iași.

Activitățile incluse în program sunt menite să faciliteze o mai bună înțelegere a noilor cerințe privind performanța energetică a clădirilor (nZEB) și să pregătească, atât principalii actori din sectorul construcțiilor, cât și viitoarele generații, pentru dezvoltarea unui mediu construit sustenabil.

Evenimentul este realizat de echipa Clusterului pRO-nZEB (Clusterul pentru promovarea cladirilor cu consum de energie aproape egal cu zero), cu sprijinul sucursalei Moldova, în cadrul proiectului nZEB Roadshow – proiect finanțat prin programul Horizon 2020 al Uniunii Europene, prin contractul de grant nr. 892378.

Cei care doresc să participe la eveniment, sunt rugați să completeze formularul care poate fi găsit AICI. Participarea este gratuită.

Părțile interesate să se alăture ca parteneri în cadrul evenimentului sunt rugate să contacteze echipa Clusterului pRO-nZEB.

Agenda preliminara a evenimentului o puteți accesa aici.