NOUTĂȚI SLIDER

Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est premiată la Go Global Awards 2023

ADR Nord-Est a fost premiată pentru activitatea de promovare a Regiunii Nord-Est ca destinație pentru investiții străine, în perioada 6-8 noiembrie, la evenimentul internațional Go Global Awards din Providence, Rhode Island, SUA.

Go Global Awards este un program de networking de trei zile, sponsorizat de guvernul american, ce reunește, în fiecare an, peste 500 de companii și agenții de dezvoltare economică din lume și oferă cadrul ideal pentru schimburi de idei și colaborare la nivel mondial. Programul este dedicat companiilor private și agențiilor de dezvoltare economică ce oferă produse sau servicii inovatoare, care au succes și au pătruns pe una sau mai multe piețe internaționale sau care au atras investitori externi.

În fiecare an, juriul este format dintr-un grup de experți ce evaluează riguros aplicațiile participanților. Organizațiile selectate din peste 500 de companii și 46 de agenții economice de dezvoltare, au fost invitate să participe la evenimentul live de trei zile, anul acesta desfășurat în parteneriat cu International Trade Council și Rhode Island Commerce Corporation, în SUA. În timpul evenimentului, participanții și-au prezentat afacerile, au făcut schimb de informații, au conceput noi strategii de piață și au stabilit parteneriate valoroase. La finalul celor trei zile, s-au acordat premiile Go Global Awards 2023 în cadrul unei ceremonii.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est a fost recunoscută la nivel internațional pentru munca depusă și a fost recompensată în cadrul galei de premiere pentru activitatea de promovare și atragere de investiții străine directe din regiune. Acest premiu vine ca o confirmare a eforturilor constante de a face Nord-Estul României un pol atrăgător pentru investitori din întreaga lume.

La acest eveniment au fost prezenți și alte companii de succes din România, precum :

  • Expertware (Suceava – Bruxelles) – furnizor european de servicii IT
  • Printco (Iași) – furnizor de produse și servicii tipografice
  • Eturia (Piatra Neamț – București) – platforma de servicii turistice
  • Valea celor XII (Dobreni, NT) – unitate de cazare inedită
  • Artesana (Tecuci) – producător lactate
  • Agroest Muntenia (Buzău)  – furnizor de soluții integrate pentru agricultură