NOUTĂȚI

Vrei să faci parte din Grupul Consultativ pentru Economie Circulară în Regiunea Nord-Est?

Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est vă adresează invitația de a participa la o nouă întâlnire a grupului Grupului Consultativ pentru Economie Circulară în Regiunea Nord-Est, care va avea loc în data de 21.03.2024, în format hibrid, la sediul ADR Nord-Est și prin conexiune ZOOM.

Scopul acestei întâlniri constă în inventarierea  inițiativelor întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri) care vizează conturarea unor proiecte finanțabile în cadrul Programului Regional Nord-Est 2021-2027, Obiectiv Specific (1.3): Stimularea creșterii durabile și a competitivității IMM-urilor.

Considerăm că este oportunitatea perfectă să colaborăm în conturarea cerințelor asociate apelului „Investiții pentru creșterea durabila a IMM.” Acest demers va contribui la configurarea unui instrument eficient și adaptat pentru sprijinirea creșterii durabile și a competitivității întreprinderilor mici și mijlocii în regiune.

Dacă sunteți interesat să participați la discuțiile acestui grup de lucru, vă rugăm să completați formularul disponibil la acest link.

Despre istoricul constituirii acestui grup, puteti citi mai multe aici: https://www.adrnordest.ro/cu-un-pas-mai-aproape-de-un-plan-de-actiune-in-economie-circulara-pentru-regiunea-nord-est/ , iar  pentru detalii suplimentare despre program, vă rugăm să consultați https://regionordest.ro/prioritatea-1/cresterea-durabila-a-imm/.

Vă mulțumim pentru implicare și așteptăm cu interes să ne întâlnim!

Pentru detalii, ne puteți contacta pe adresa info@adrnordest.ro.