NOUTĂȚI podcast I&C

Podcast-ul ‚Informație & Cunoaștere’ by ADR Nord-Est, Ep. #1 – Exercițiul Financiar 2014-2020: Proiecte finalizate, etapizate, nefinalizate și nefuncționale

Vrei să știi ce se întâmplă cu proiectele din orașul tău? …sigur, legendele urbane au farmecul lor, dar lucrurile care contează cu adevărat sunt informațiile precise și oneste care să vă stimuleze gândirea critică. Este important să cunoaștem lucrurile în profunzime, pentru că abia atunci adaugi substanță opiniei și filozofiei tale și poți realmente beneficia și, totodată, contribui la realizarea binelui comunității regionale.

La ADR Nord-Est, ne asumăm să fim sursa dvs. de încredere prin podcast-ul <<Informație și Cunoaștere>> în speranța că acest proiect ne va ajuta pe toți să vedem întregul, iar fiecare, din postura pe care o avem, să ne înțelegem și asumăm rolul.

Vă invităm să ascultați primul episod în care discutăm despre unul dintre subiectele cheie ale acestei perioade, și anume: Exercițiul Financiar 2014-2020: Proiecte finalizate, etapizate, nefinalizate și nefuncționale.  La 31 decembrie 2023 se încheie perioada N+3 din exercițiul financiar 2014-2020. Practic, atunci, proiectele finanțate în această perioadă financiară trebuie să aibă un statut foarte clar. OUG 36/2023 reglementează întocmai statutul acestor proiecte,  iar detaliile vă sunt prezentate în episodul #1 al podcast-ului lunar, găzduit de Vasile Asandei – Director General ADR Nord-Est, împreună cu invitatul său Cristian Zamă – Director Direcția Organism Intermediar Program Operațional Regional 2014-2020.

––-

Podcast-ul cu frecvență lunară ‚Informație & Cunoaștere’ by ADR Nord-Est este un proiect ce a luat naștere din dorința de a ajunge la oameni cu lucruri care contează cu adevărat, cu informație reală și de încredere, informație vie care să se transforme în cunoaștere.

De aproape un sfert de veac, organizația din care facem parte – Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est a dus, într-o bună măsură, către schimbarea la față a regiunii. Faptul că un număr mare de oameni se bucură de rezultatele unei munci susținute, de aproape 25 de ani, reprezintă pentru noi o parte a succesului.
Dar ca să ai parte de succes, ai nevoie mai întâi de informație și cunoaștere.

Audiție plăcută și cu folos!