NOUTĂȚI podcast I&C

Podcast #9: Centrul Regional de Studii Nord-Est, la intersecția dintre formare profesională, proiecte internaționale și turism

Vă invităm să ascultați episodul #9, al #Podcast-ului Informație și Cunoaștere by ADR Nord-Est pentru a afla lucrurile care contează cu adevărat, informații care stimulează gândirea critică.

Vasile Asandei – Director General ADR Nord-Est, discută, de această dată, despre aspectele profesionale care au un impact direct asupra vieții noastre , împreună cu invitata sa, Roxana Șlemco – Director al Centrului Regional de Studii Nord-Est din cadrul  ADR Nord-Est.

ADR Nord-Est desfășoară activități complexe, prin departamente specializate inființate de-a lungul timpului. Un astfel de departament este și CRS (Centrul Regional de Studii Nord-Est) prin care se realizează  activități  de formare profesională, prin furnizarea de cursuri certificate CNFPA și instruiri specializate în domeniul dezvoltării regionale, precum și  de cercetare și studiu în domeniul dezvoltării regionale, subiecte despre care vom discuta în acest episod, concentrându-ne asupra următoarelor teme:

– Preocuparea pentru educație, instruire, formare profesională realizate prin activități proprii, prin proiecte externe, prin măsuri de creștere a capacitatății administrative;

– Colaborările interne și internaționale pe care le dezvoltăm, tipuri de proiecte pe care le derulăm în parteneriat cu actori locali, naționali dar și internaționali;

– Promovarea turismului (în mod special despre cea de-a 8-a Gala a Turismului în Regiunea de Nord-Est, desfășurată la sfârșitul anului trecut, în data de 20 decembrie).

Vă invităm la o discuție în care trecem în revistă un an plin de activități, evenimente de mare anvengură, cu mare impact, atât asupra organizaței noastre cât și asupra întregii regiuni Nord-Est.

 

Audiție plăcută și cu folos!

 


„Într-o echipa există mai multe specializări, se urmărește un progres în comun! Cu cât este mai multă uniformitate și coerență în echipă, capacitatea de a aborda subiecte noi, de a reuși să vină cu soluții noi, de a se sprijini unii pe alții, de a fi mereu într-o mică competiție, dar într-o mare cooperare, în interiorul acelei echipe aduce un plus excepțional, valabil pentru organizații asemănătoare cu a noastră, cât și în lumea privată, dar cu preocupări comune pentru zona de formare și educare!”