NOUTĂȚI

Conferința DIZ – Transformare digitală 2.0

A doua ediție a conferinței DIZ – Transformare Digitală 2.0, se va desfășura pe 28 martie începând cu ora 9 la centrul de evenimente Agora, Iași! Dacă doriți să explorați viitorul digital și să vă împărtășiți cunoștințele cu lideri de opinie din industrie, aceasta este o ocazie pe care nu o puteți rata!

Conferința DIZ – Transformare Digitală 2.0 aduce împreună experți tehnologici și lideri din industrie pentru a explora cele mai recente tendințe și evoluții în domeniul transformării digitale. Dacă vă interesează cum tehnologia poate revoluționa afacerile, sănătatea și multe altele, acest eveniment este locul potrivit.

În cadrul conferinței veți avea parte de:

  • Prezentări de top ale experților în domeniul tehnologiei care împărtășesc idei inovatoare și studii de caz de succes.
  • Networking de calitate prin care veți avea oportunitatea de a te conecta cu profesioniști din diverse industrii, facilitând schimbul de idei și crearea de parteneriate valoroase.
  • Expoziție tehnologică cu cele mai noi produse și servicii digitale, demonstrații live și tehnologii de vârf prezentate de companii de top din industrie.
  • Workshop-uri care vă vor implica activ și îți vor oferi oportunitatea de a adresa întrebări direct experților.

Pentru a participa la cea de-a doua ediție a conferinței DIZ – Transformare Digitală 2.0, vizitați pagina conferinței Digital Innovation Zone.