NOUTĂȚI

Am prelungit termenul limită de completare a chestionarului până la data de 12 iulie 2024! Completează chestionarul privind nevoile de consolidare a capacităților beneficiarilor REGIO Nord-Est!

!!! Am prelungit termenul limită de completare a chestionarului până la data de 12 iulie 2024!

Completează acum și ajută-ne să facem lucrurile mai bine pentru tine!

14.06.2024

Începând cu luna ianuarie a acestui an, ADR Nord-Est face parte dintr-o nouă Acțiune Pilot, care vizează creșterea capacității administrative a beneficiarilor/potențialilor beneficiari ai PR Nord-Est 2021-2027, inițiativă sprijinită de Comisia Europeană, cu suportul Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OECD).

Cunoașteți bine preocuparea noastră constantă de a stimula capacitatea administrativă a colaboratorilor noștri, transpusă de curând și în oportunitatea de participare la activități de instruire specifice priorităților finanțate prin REGIO Nord-Est.

În prezent ne aflăm în etapa de analiză și strângere de informații, care presupune completarea unui chestionar de către actorii relevanți în implementarea Programului Regional Nord-Est 2021-2027.

Având în vedere interesul dumneavoastră în acest proces, în calitate de beneficiari sau potențiali beneficiari, am fi recunoscători dacă v-ați exprima opiniile și sugestiile în privința măsurilor de sprijin pe care ar putea să le implementeze ADR Nord-Est, în calitate de Autoritate de Management.

Termen limită: 28 iunie 2024 12 iulie 2024!!! Completează chestionarul!

În speranța că acesta este încă un moment în care dăm sens sintagmei “Aproape de tine” și o oportunitate în care să vă faceți auzite opiniile, vă mulțumim pentru contribuție și parteneriat!