EEN NOUTĂȚI

Advanced Factories Open Innovation Challenge, 3 – 18 Aprilie 2024, Barcelona (Spania)

Open Innovation Challenges sunt întâlniri de afaceri care conectează companiile și entitățile publice în căutare de soluții inovatoare cu furnizori de tehnologie. Aceste evenimente B2B sunt organizate de ACCIÓ în cadrul marilor congrese internaționale desfășurate în Catalonia, precum MWC, ISE, Alimentaria, Smart City Expo World Congress sau Advanced Factories, printre altele. Open Innovation Challenges reprezintă, așadar, spațiul ideal pentru a intra în legătură cu companii și entități care doresc să integreze soluții tehnologice sau să investească în noi tehnologii, prin întâlniri personalizate.

Dacă compania, centrul tehnologic sau startup-ul dvs. oferă soluții tehnologice transformatoare pe care  doriți să le promovați în rândul corporațiilor din întreaga lume, consultați calendarul și rezervați un loc la unul dintre evenimentele organizate.

In perioada 9 si 10 aprilie 2024, va invitam sa participati la Advanced Factories Open Innovation Challenge 2024, unde 10 corporații industriale catalane cu provocări tehnologice caută furnizori de tehnologie 4.0.

Provocări privind automatizarea, senzori, AI, IoT, analiza și colectarea datelor, industria 4.0, sustenabilitate… sunt lansate și așteaptă să fie rezolvate!

Pentru participare, pasii sunt urmatorii:

  1. Înregistrati-va in platformă.
  2. Introduceti un produs nou pentru piață. Este foarte important sa va completati un profil, adăugând produsul inovativ în secțiunea marketplace.
  3. Răspundeți ulterior la formularul de feedback, în termen de o lună de la eveniment.
  4. Procesul de validare – ACCIÓ în calitate de organizator este singurul responsabil pentru validarea profilurilor.

Întâlnirile online vor avea loc în perioada 3 – 4 aprilie 2024 și 17 – 18 aprilie 2024.

Link: https://advanced-factories-open-innovation-challenge.b2match.io/page-61