DIRECTOR GENERAL

Vasile Asandei

VIZIONARUL ȘI LIDERUL ORGANIZAȚIEI

Își dedică toate eforturile să facă posibilă misiunea organizației alături de o întreagă echipă de oameni pentru care setează un model pozitiv de etică și comportament profesional. Supraveghează și conduce întreaga activitate a organizației cu scopul de a depăși cu tact obstacolele care apar în cale și de a valorifica oportunitățile ce se întrevăd la orizont. Inspiră și motivează constant angajații, colaboratorii și beneficiarii.

Împreună cu echipa de management, caută și implementează permanent soluții de menținere a standardelor, de îmbunătățire a productivității, cât și de dezvoltare și creștere a organizației, atât în materie de procese și activități, cât și de oameni. Reprezintă organizația în toate mediile relevante pentru domeniul nostru de activitate, construiește și dezvoltă conexiuni cu actori, entități și comunități de interes atât din țară, cât și din afară. Atrage resurse și supraveghează gestionarea celor existente.

ASISTENȚI DIRECTOR GENERAL

Experți ai operațiunilor administrative la nivelul întregii organizații și interfața directorului general cu mediul intern și cel extern