Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Atelier de lucru 'Reteaua Enterprise Europe in sprijinul IMM-urilor inovative din Regiunea Nord-Est', Suceava

28/09/2015

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Suceava, organizeaza atelierul de lucru intitulat „Reteaua Enterprise Europe in sprijinul IMM-urilor inovative din Regiunea Nord-Est”, care se va desfasura, in data de 1 octombrie 2015, la Suceava (sediul Camerei de Comert si Industrie Suceava, str. Universitatii nr. 15-17).

Scopul evenimentului este de a prezenta serviciile furnizate gratuit de Centrele Eastern Romanian Business Support Network in sprijinul IMM-urilor din judetul Suceava, pentru dezvoltarea propriei afaceri prin inovare si internationalizare.

In cadrul evenimentului vor fi prezentate oportunitati de finantare pentru IMM-uri disponibile prin POR 2014-2020, Apel proiecte 2.1 A/2015 Microintreprinderi, POC 2014-2020, Actiunea 2.2.1 IT&C si  inovare prin dezvoltarea de clustere si Programul Orizont 2020.

Intrarea la acest eveniment este gratuita, in limita locurilor disponibile. Puteti sa va rezervati locul pana la data de 30 septembrie 2015, ora 16:00. Pentru informatii suplimentare, persoana de contact din partea ADR Nord-Est este d-na Liliana Baicu, Expert  Birou Dezvoltarea Afacerilor, tel/fax 0233 218.071, 0233 218.072, 0745 021.438, e-mail: lbaicu@adrnordest.ro.

Agenda eveniment

 Toate stirile »