Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Procedura de achizitii simplificata pentru beneficiarii de fonduri europene prin POS CCE

01/11/2013

A fost publicat Ordinul ministrului fondurilor europene nr. 1120/15.10.2013 privind aprobarea Procedurii simplificate de atribuire pentru beneficiarii privati ai proiectelor finantate prin POS CCE.

Documentul a aparut in Monitorul Oficial al Romaniei, nr. 650, Partea I, din 22 octombrie 2013. O data cu intrarea in vigoare a acestui ordin, se abroga Ordinul ministrului afacerilor europene nr. 1050/2012 – Anexa la Contractele de Finantare cu beneficiari privati.

Potrivit noii proceduri, beneficiarii din mediul privat vor publica gratuit anunturile de achizitii in sectiunea ACHIZITII PRIVATI a paginii web a Ministerului Fondurilor Europene, www.fonduri-ue.ro. 

Beneficiarii care la data intrarii in vigoare a noului Ordin deruleaza achizitii conform vechilor reglementari nationale, au posibilitatea de anulare a procedurilor de achizitii si reluare a acestora, conform noii proceduri.

Ordinul ministrului fondurilor europene nr. 1120/15.10.2013Toate stirile »