Descoperiti Regiunea Nord-Est

Misiunea noastra

ADR este un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii Nord-Est. ADR elaboreaza si promoveaza strategii, atrage resurse, identifica si implementeaza programe de finantare si ofera servicii pentru stimularea cresterii economice durabile, a parteneriatelor si spiritului antreprenorial.

.....................................................................

Ghidul Investitorului
pentru Regiunea Nord-Est

.....................................................................

Descopera Nord-Estul Romaniei

.....................................................................

Surse de finantare

Viziteaza pagina web dedicata Regio in Regiunea Nord-Est!

Evenimente

Esti aici: ADR Nord-Est

Noutati

Sesiune instruire in domeniul Achizitiilor Publice Eficiente Energetic

14/03/2013

In contextul implementarii activitatilor din cadrul proiectului EFFECT, ce urmaresc stimularea integrarii eficientei energetice in achizitiile publice, ADR Nord-Est organizeaza sesiuni de instruire adresate sectorului public de la nivel local, in domeniul achizitiilor publice eficiente energetic.

Sesiunile de instruire vor avea loc la Piatra Neamt pe 18-19 martie 2013 si urmaresc consolidarea competentelor sectorului public in materie de achizitii publice eficiente energetic. Participantilor le vor fi prezentate aspecte ce tin de cadrul de reglementare si implementare national si european, dar si informatii privind integrarea concreta a criteriilor si cerintelor de eficienta energetica in documentatia achizitiilor publice. Puteti consulta agenda sesiunilor <aici>.

Pentru a asigura un nivel ridicat de transfer al cunostintelor, instruirile vor avea preponderent un caracter practic prin prezentari de studii de caz si a unui instrument pentru calculul ciclului de viata (LCC).

Pentru informatii suplimentare, persoana de contact din partea ADR Nord-Est este doamna Ramona Tanasa, Tel/Fax 0233 218071/0233 222432, e-mail: ramona.tanasa@adrnordest.ro.

Agenda evenimentToate stirile »