NOUTĂȚI

Conferința Națională pentru Digitalizarea Sectorului Medical – 26 mai 2022, online

Ultimii doi ani au fost pentru instituțiile din domeniul sănătății plini de provocări și situații care le-au obligat să se reinventeze. Dincolo de efectele pandemiei care continuă să fie prioritatea principală, nevoia de digitalizare a proceselor și securitatea cibernetică sunt subiecte care trebuie tratate cu atenție și seriozitate ACUM poate mai mult ca oricând.

Din acest motiv, Quartz Matrix și Asociația Smart Health Cluster organizează împreună Conferința Națională pentru Digitalizarea Sectorului Medical.

Evenimentul aflat la prima ediție va avea ca teme principale Etapele transformării digitale și asigurarea securității cibernetice și se va desfășura pe data de 26 mai 2022, începând cu ora 10, online prin intermediul platformei Cisco Webex.

Conferința va cuprinde workshopuri și dezbateri pe teme de interes pentru domeniul sanitar, precum protecția datelor în instituțiile medicale, soluții de securitate cibernetică pentru spitale în contextul Directivei NIS, monitorizarea digital a sterilizării instrumentarului medical, utilizarea de platforme de e-Learning și softuri specializate pentru domeniul medical. Veți afla și posibilitățile pe care le aveți pentru finanțarea proiectelor de digitalizare prin fonduri guvernamentale sau fonduri europene.

Pentru a putea participa la conferință este necesar să vă înscrieți aiciParticiparea este gratuită.

Agendă eveniment